Garantie & Klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Voor die garantie gelden de volgende voorwaarden:

Het geleverde artikel functioneert/ past niet en het gebrek/defect is geen gevolg van een fout van u.
U neemt contact op binnen 2 maanden na verzending en u retourneert de geleverde sleutel op ons verzoek.

Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Mocht dat niet mogleijk zijn dan krijgt u restitutie van het volledige aankoopbedrag + verzendkosten. Echter zijn wij door onze jarenlange ervaring altijd opzoek naar een oplossing binnen onze onderneming en hopen uw wellicht via onze eigen reparatiedienst verder te kunnen helpen.

Indien u van de garantie gebruik wilt maken, neem dan eerst contact op per email of brief. Stuur de ontvangen artikelen niet direct op. Eerst wordt onderzocht of het gebrek/defect een niet een gevolg is van de door u opgegeven informatie. U ontvangt uw restitutie spoedig nadat wij de producten retour ontvangen hebben maar in ieder geval binnen dertig dagen.

Klachten
Klachten ontvangen is vervelend. Toch is ons uitgangspunt dat een klacht heel vaak een gratis advies inhoudt. Dat is dan ook het uitgangspunt voor de wijze waarop met een klacht zal worden omgegaan. Daarom mag u op een klacht een snelle en serieuze reactie ontvangen. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@priad-autosleutels.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Formulier herroepingsrecht

  Uw bestelnummer

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht


  Chat openen
  1
  Vragen / opmerkingen? Chat met ons!
  Goedendag, dit is Jacquelien van priad-autosleutels.com. Hoe kan ik je helpen?