Kan ik bij jullie een autosleutel bij laten maken?

Een autosleutel bij laten maken is niet altijd nodig. Als de autosleutel met of zonder chip stuk is dan kan deze ook gerepareerd worden. Het maken van een kapotte autosleutel is goedkoper dan een nieuwe autosleutel bestellen.

Autosleutel bij laten maken

Het bij laten maken van een autosleutel als extra autosleutel of ter vervanging van een niet meer te maken autosleutel kan helaas niet bij ons. Daarvoor verwijzen we u naar uw autodealer.

Wanneer kan ik bij jullie een autosleutel laten maken?

Als autosleutel specialist herstellen wij kapotte autosleutels. Dat kan bijvoorbeeld als de behuizing van de autosleutel versleten is of de knoppen stuk zijn.
Ook kan het voorkomen dat de autosleutel niet versleten is maar niet meer werkt, bijvoorbeeld doordat de chip stuk is. Ook dat kan gemaakt worden.
Als de autosleutel kapot is gegaan doordat het in contact is gekomen met water (bijvoorbeeld doordat die per ongeluk in de wasmachine is beland), dan is deze helaas niet meer te maken.

Hoe laat ik de sleutel repareren door jullie?

Dat is makkelijk.
Klik hierboven op het logo van uw auto. Vervolgens krijgt u de keuze tussen reparatie (dan maken wij uw autosleutel) of de webshop (dan maakt u zelf de autosleutel).
Nadat u deze keuze hebt gemaakt zoekt u het product / de dienst op die aansluit bij de kapotte autosleutel.
U rekent af en stuurt eventueel de autosleutel toe ter reparatie

Staat uw autosleutel er niet bij? klik dan hier!

Chat openen
1
Vragen / opmerkingen? Chat met ons!
Goedendag, dit is Jacquelien van priad-autosleutels.com. Hoe kan ik je helpen?